foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Плевен

atanaskirilov_3.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

45.jpg

Абсолютно нов и уникален хибриден формат за обучение , напълно отговарящ на изискванията за безопасност при тази епидемиологична  обстановка свързана с Ковид – 19 . Курсът е с интензивна програма за обучение, разработена за специалисти, които се нуждаят от усвояване на базисни знания и умения, водещи до повишаване на техните компетенции и професионална квалификация ,които гарантират успехи в бъдещата им  дейност.Това базисно обучение е особено полезно за търговци от вело центровете ,вносители, сервизни техници и такива, които желаят да открият цетрове за трансформация и изработка на електрически велосипеди .Не на последно място и за тези, които велосипедите им са хоби и развлечение.

  Обучението се провежда с едни от най-елитните и популярни системи за онлайн обучение в света с преподавател на живо в реално време. То съчетава в себе си класическия стил на преподаване, с новите технологии и индивидуалният подход към всеки един обучаем, което гарантират отлични резултати. Системата е максимално гъвкава и адаптивна, подходяща за всеки и навсякъде. Предлагаме Ви възможност да придобиете знания и умения, да разширите своя кръгозор, да се забавлявате учейки.

             Обучението, за разлика от много други курсове, е съобразено с изискванията на МОН. Курсовете са кратки, изпълнени с много нови идеи и примери от практиката.  Преподавателят е  подбрал най важните и полезни учебни материали за този курс. Лекциите са качени на платформата за електронно обучение Moodle. Те са достъпни през цялото време на обучението. По предварително определен график ще се осъществява видео конферентна връзка с преподавател на живо в реално време, с помощта на електронната платформа ZOOM, за провеждане на лекциите  във виртуална  зала. При тези срещи има предвидено време за обсъждане на учебния материал, за споделяне на опит и преглед на изпълнените от Вас  задачи. Лекциите са подкрепени и с видео материали. Лекциите са 16 учебни часа, но поне още толкова ще Ви е необходимо за подготовка и изпълнение на практическата Ви задача. Видео конферетните срещи ще се провежда през седмицата след  18 часа