foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Юни 2021
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Плевен

polinagen4eva_-_Pleven_2_.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

45.jpg

 

Екип на Сдружение "Регионален Бизнес център Плевен"

Изпълнителен директор – представлява Сдружението заедно и поотделно с Председателя на УС, организира и ръководи цялостната дейност на "Регионален бизнес център Плевен". Изпълнителният директор при встъпване в правоотношения с трети лица подписва официалните документи на Сдружението. Също така организира, координира и ръководи изпълнението на задачите от членовете на екипа, участва в срещи и мероприятия, свързани с дейността на Бизнес центъра. Осъществява контакти с другите бизнес центрове, популяризира идеите на програмата, чрез местните медии, следи за доброто състояние на материалната база и оборудването в Бизнес центърът. Отговаря за стопанската дейност на организацията.

Експерт маркетинг и обучения – организира и провежда обучения и семинари, извършва консултации на целевите групи с цел определяне на техните пазарни нужди и възможности, извършва маркетингови проучвания за нови пазари, прави оценка на получената информация, отговаря за връзките с медиите и съдейства при изготвянето на рекламни материали. Отговаря за социалните дейности, подпомагани и реализирани чрез центъра.

Експерт финанси и бизнес развитие – води финансовата отчетност на Бизнес центъра, предоставя информация, получена от посетителите и телефонните обаждания до съответните членове на екипа, като им указва съдействие, осъществява контрол върху доброто състояние на материалната база и оборудване в Бизнес центърът, участва във всички срещи и необходими обучения по проекта, следи за кореспонденцията, води архив на документооборота и е касиер на организацията.

Експерт обучения и квалификация иинформационни технологии – участва в реализирането на дейностите по одобрени проекти, организира обучения, семинари, контактни борси, информационни даннии др. Популяризира дейността на организацията в Интернет, поддържа сайтовете и блога на РБЦ Плевен. Осигурява поддръжка на IT оборудването и съдейства при изготвянето на рекламни материали.

 

Към Бизнес центърът работят над 30-сет извънщатни специалисти в различни области - преподаватели, лектори, ИТ специалисти, общински координатори, преводачи и други.