foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Плевен

to6ko stoqnov_prolet.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

  1b.jpg

 

Абсолютно нов и уникален хибриден формат за обучение по фотографи, напълно отговарящ на изискванията за безопасност при тази епидемиологична  обстановка свързана с Ковид – 19. Курсът е с интензивна програма за обучение, разработена за нуждите на любители и фотографи, които се нуждаят от усвояване на базисни знания и умения водещи до повишаване на техните компетенции и професионална квалификация, гарантиращи успехи в бъдещата им  фотографска дейност.

       Обучението се провежда с едни от най-елитните и популярни системи за онлайн обучение в света, с преподавател на живо в реално време. Обучението съчетава в себе си класическия стил на преподаване, с новите технологии и индивидуалният подход към всеки един обучаем, които гарантират отлични резултати. Системата е максимално гъвкава и адаптивна, подходяща за всеки и навсякъде. Предлагаме Ви възможност да придобиете знания и умения, да разширите своя кръгозор, да се забавлявате учейки.

       Обучението е съобразено с изискванията на МОН. Курсовете са кратки, изпълнени с много нови идеи и примери от практиката.  Преподавателите са подбрали най важните и полезни учебни материали за този курс. Лекциите са качени на платформата за електронно обучение Moodle и са с около 15 уч. часа продължителност. Те са достъпни през цялото време на обучение. В предварително определено по график време с помощта на електронната платформа ZOOM ще се осъществява видео конферентна връзка  за провеждане на лекциите  във виртуална учебна зала. Те ще са с преподавател на живо в реално време. По време на лекциите има предвидено време за обсъждане на учебния материал, споделяне на опит и преглед на изпълнените от Вас фото задачи. Лекциите са подкрепени и с видео материали. Ще може да използвате и бяла дъска, където да споделяте своите снимки и различни приложения. Лекциите са 16 учебни часа, но поне още толкова ще Ви е необходимо за подготовка и изпълнение на задачите, които ще са поставени за изпълнение.

       Видео конферетните срещи ще се провежда през седмицата след  18 часа

       Практическите упражнения на открито също са важна част от обучението. Съвместно с Вашият преподавател ще можете едновременно да снимате и да се консултирате с него. Тези упражнения основно се провеждат през почивните дни. Предвиди са около 12 – 13 учебни часа   за тези упражнения. Графикът ще е динамичен и съобразен с метеорологичните условия. Предвидени са три такива упражнения.